MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Oltu Adliye’sinde veda zamanı
Guncel
16 Haziran 2016 Perşembe 13:35

Oltu Adliye’sinde veda zamanı

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yaz kararnamesiyle tayinleri çıkan Oltu Adliyesi Savcı ve Hakimleri, düzenlenen iftar programıyla veda ettiler.

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yaz kararnamesiyle tayinleri çıkan Oltu Adliyesi Savcı ve Hakimleri, düzenlenen iftar programıyla veda ettiler.

Oltu Kamacı tesislerinde düzenlenen iftar programına Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Kaymakam Mehmet Gökhan Zengin, Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hasan Kol, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı İlhan Yıldız, Savcılar Serdar Baydere, Gökhan Emre Albay, Ömer Akçay, Ufuk Mustafa Süren ve Hakimler Murat Güler, Sevda Aydın, avukatlar ve adli personel katıldı.

İftar sonrasında konuşan Başsavcı Gültekin Bülbül, şunları söyledi: “HSYK Adli yargı yaz kararnamesiyle adliyemizden üç savcı üç hakim arkadaşın tayinleri çıktı. Ayrıca diğer personelimizden bazılarının da tayinleri çıktı. Bu vesile ile bir veda gecesi organize edildi. Geceye teşriflerinizden dolayı teşekkür ederim. Bu veda gecesinin düzenlenmesinde özellikle Serdar Baydere ve personelimiz Adem Aksöz’e teşekkür ediyorum” dedi. Erken bir kararname olduğu için biraz heyecanlı olduğunu belirten Başsavcı Bülbül, “Vedalar genelde hüzünlüdür özellikle Oltu gibi huzurlu çalıştığımız bir ilçeden ve güzide meslektaşlarım ve fedakar personelin görev yaptığı bir adliyeden ayrılınca bu hüzün daha da artıyor. Huzurlu ve uyumlu bir ortamımız vardı. Bu ortamın tesisinde kuşkusuz tüm meslektaşlarımızın, adli personelimizin, avukatlarımızın katkısı çok büyüktür. Bu yüzden kendilerine teşekkür ediyorum. Avukatlarımızın her biri iyi bir hukukçu Hakim ve Savcı arkadaşlarım. Adliyemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Tayinleri çıkan arkadaşlara gittikleri yerlerde aileleriyle birlikte mutluluk ve başarılar diledi” diye konuştu.

Program sonrası tayinleri çıkan savcı, hakim ve personele plaket takdim edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi