MENÜ
Erzurum 12°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
‘Öğretmenin Sınırı Yok’
Eğitim
20 Şubat 2012 Pazartesi 17:32

‘Öğretmenin Sınırı Yok’

“Öğretmenin Sınırı Yok Öğrenen Lider Öğretmen” projesi kapsamında öğretmenlere yönelik düzenlenen kurs İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge’nin de katılımıyla Fahri Fındıklıoğlu İlköğretim Okulunda başladı.

ERZURUM (İHA) - “Öğretmenin Sınırı Yok Öğrenen Lider Öğretmen” projesi kapsamında öğretmenlere yönelik düzenlenen kurs İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge’nin de katılımıyla Fahri Fındıklıoğlu İlköğretim Okulunda başladı.
Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmen Akademisi Vakfı işbirliğinde ve Garanti bankası sponsorluğunda 17-19 Şubat arasında Fahri Fındıkoğlu ilköğretim okulundaki öğretmenlere 3 gün seminer verildi. Öğretmen Akademisi Vakfından gelen eğitimciler amaçlarının öğrenciye ulaşmak olduğunu ancak tek tek öğrencilere ulaşamadıkları için öğretmenler aracılığıyla yaptıkları çalışmaları öğrenciye ulaştırmak istediklerini belirttiler. Seminerin yapıldığı okula bir ziyaret gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah BİLGE; Eğitim ve öğretimde bütünlük sağlamak için ; aynı duygu ve düşüncenin, aynı yüreklerle aynı anda vuracak olursa hedefe daha erken varılacağını belirttiği konuşmasında, merkez üç ilçemizde de bu maksatla gelişim seminerleri verilerek , öğrencilerimize farklı yöntem ve metotlarla ders işlememiz gerektiğini belirtti. Palandöken, Yakutiye, Aziziye ilçelerindeki ilköğretim okullarında toplam 1900 öğretmenin bu eğitimden geçeceklerini ve mayıs ayı sonuna kadar biteceğini vurguladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi