MENÜ
Erzurum 13°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Öğrenciler ‘Yerli Malı’ dedi..
Eğitim
20 Aralık 2011 Salı 07:58

Öğrenciler ‘Yerli Malı’ dedi..

Pasinler Nefi-i İlköğretim Okulu öğrencileri yerli malı haftasını kutladı. Pasinler Nefi-i İlköğretim Okulu Müdürü Yücel İzci, okul öğrencilerinin Yerli Malı Haftası nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlediğini belirterek, “Öğrencilerimize yerli malı kullanmalarının önemini kavramalarını istedik.” dedi.

ERZURUM (İHA) - Pasinler Nefi-i İlköğretim Okulu öğrencileri yerli malı haftasını kutladı.
Pasinler Nefi-i İlköğretim Okulu Müdürü Yücel İzci, okul öğrencilerinin Yerli Malı Haftası nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlediğini belirterek, “Öğrencilerimize yerli malı kullanmalarının önemini kavramalarını istedik.” dedi.
Tasarruf yapma, milli kaynakların işletilmesi gibi konuların küçük yaşlarda kavranılmasının ehemmiyetine dair öğrencilerini yönlendirmeyi amaçladıklarını dile getiren Yücel İzci, “Yerli fabrikalar kurulması, paranın dış ülkelere gitmesini önlemek, temel tüketim maddelerini öz kaynaklardan karşılamak, ekonomimizi geliştirmek ve öğrencilerimizin birlik-beraberliğini sağlamak amacıyla yaptığımız bu etkinlik öğrencilerimizce güzel bir kabul gördü.” diye konuştu.
Öğrenciler, evlerinden getirmiş oldukları yiyecekleri birbirleriyle paylaşarak büyük bir keyif içinde yediler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi