MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Narman’da turizm atılımı
Kültür-Sanat
22 Aralık 2013 Pazar 09:57

Narman’da turizm atılımı

Narman Belediyesi ve Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından desteklenen Narman Kırmızı Peri Bacalarının Turizme kazandırılması projesi kapsamında İlçede ikamet eden 15 gence Bilgisayar destekli ücretsiz İngilizce dil eğitimi Kursu veriliyor.

~~FATİH DÜZAVCI
ERZURUM (İHA) - Narman Belediyesi ve Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından desteklenen Narman Kırmızı Peri Bacalarının Turizme kazandırılması projesi kapsamında İlçede ikamet eden 15 gence Bilgisayar destekli ücretsiz İngilizce dil eğitimi Kursu veriliyor.
Proje kapsamında verilen İngilizce dil eğitimi kursu Narman Halk Eğitim Merkezinde devam ediyor. Proje Koordinatörü Gökhan Kenanoğlu, “Proje kapsamında kursa katılan gençlere 150 saatlik bir kurs katılım belgesi verilecek. Kurs bitiminde en önemlisi de kursiyerlerin Narman Peri Bacalarının tarihi, oluşumları ve güzelliklerini özel olarak tanıtıcı konulara hakim olacaklar Kırmızı Peri Bacalarına gelen yerli ve yabancı turistlere Peri bacalarını her yönüyle anlatabilecek seviyeye gelecekler” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi