MENÜ
Erzurum 25°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Müftülükten Engelli yaklaşımı
Sağlık-Yaşam
17 Aralık 2015 Perşembe 17:25

Müftülükten Engelli yaklaşımı

Erzurum İl Müftülüğü tarafından 18 Aralık Perşembe günü İl Müftülüğü Konferans salonunda saat 14.00’da bir panel düzenlenecek.

Panele konuşmacı olarak İl Müftü Vekili Celal Büyük, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci, Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum temsilcisi Sadullah Efe ve Otizim Derneği Erzurum temsilcisi Nazan Yaşarbaş katılacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Müftü Vekili Celal Büyük şunları söyledi.

“Toplumun tüm kesimlerine din hizmeti sunmakla yükümlü olan Diyanet İşleri Başkanlığı engelli vatandaşların dini vecibelerini yerine getirmelerine katkı sağlamak amacıyla onlara yönelik manevi destek ve dini danışmanlık/rehberlik hizmeti sunmaktadır. Söz konusu alana yönelik çalışmalar son zamanlarda önemli bir ivme kazanmış, erişilebilirlik ve ulaşılabilirlik açısından önemli aşamalar kaydedilmiştir. Bu bağlamda 18 Aralık 2015 Cuma Günü Saat 14:00’da İl Müftülüğü konferans salonunda düzenlenecek olan “Gelin Engelleri Beraber Aşalım” konulu panele tüm halkımız davetlidir.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi