MENÜ
Erzurum 19°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Milli Eğitim çalışanları bağışta yarıştı
Sağlık-Yaşam
13 Ağustos 2018 Pazartesi 13:41

Milli Eğitim çalışanları bağışta yarıştı

Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kızılayı Erzurum Kan Merkezi’nin organizasyonuyla Milli Eğitim Müdürlüğü’nde kurulan stantta personel kan bağışında bulunarak Kızılay’a destek verdi.

Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan stantta gelen personel gerekli prosedürleri yerine getirdikten sonra kan verdi.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Kars İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, “Erzurum Kızılay ile görüştük. Aramızda böyle bir kan bağışı yapılması gündeme geldi. Valimizin oluruyla bizde bütün arkadaşlara duyurduk, başlattık inşallah hayırlı uğurlu olur. Kan bağışına destek veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kars Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli personellerin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışına kuruma gelen öğretmenlerde destek verdi. Kan bağışının mesai bitimine kadar devam edeceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi