MENÜ
Erzurum 17°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mart bu kez yağmurla geldi
Sağlık-Yaşam
5 Mart 2018 Pazartesi 11:29

Mart bu kez yağmurla geldi

Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili oldu.

Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili oldu.

Bölgede, sabah saatlerinde Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı görüldü. Bölgede sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği belirtilerek gece en düşük hava sıcaklığının Erzurum’da sıfır derece olarak kaydedildiği bildirildi.

Kent merkezlerinde kar kalınlıkları Ardahan'da 8, Erzurum ve Kars'ta 3 santimetre ölçüldü.

Yüzeyi buzla kaplı Çıldır Gölünde tatilciler müzik eşliğinde eğlendi.

Yetkililer, vatandaşları buzlanma, don ve pus olayları ile dik ve eğimli yamaçlardaki çığ tehlikelerine karşı uyardı.

Meteoroloji, Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı ve Iğdır için kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, bu akşam ile yarın akşam saatleri arasında Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde güneybatıdan zaman zaman kuvvetli rüzgar (40-60 kilometre/saat) beklendiği belirtildi.

“ZEHİRLENMELERE KARŞI DİKKATLİ OLUN”

Açıklamada, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması istendi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi