MENÜ
Erzurum 26°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MÜSİAD’dan “Girişimciliğin Manifestosu”
Ekonomi
11 Mayıs 2012 Cuma 02:19

MÜSİAD’dan “Girişimciliğin Manifestosu”

Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve MÜSİAD tarafından ortaklaşa düzenlenen “Girişimciliğin Manifestosunu” panelde girişimciliğin Türkiye için öneminden söz edildi.

ERZURUM (İHA) - Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve MÜSİAD tarafından ortaklaşa düzenlenen “Girişimciliğin Manifestosunu” panelde girişimciliğin Türkiye için öneminden söz edildi.
Kültür Merkezi’nde yapılan panele Genç MÜSİAD Genel Başkanı Abdussamed Temel, Şahika Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şener Ardahanlı, TOBB Geneç Girişimciler Kurulu Başkanı Haktan Ömeroğlu, Genç MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Fettahoğlu konuşmacı olarak katıldı.
Panelistler çeşitli bakış açılarıyla “Girişimciliğin Manifestosunu” anlattılar ve genç nüfusun eğitilmesinin hem kendileri, hem de ülke için öneminden söz ettiler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi