MENÜ
Erzurum 16°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kutlu: ‘Adanaspor galibiyeti çok önemli’
Spor
7 Aralık 2024 Cumartesi 16:57

Kutlu: ‘Adanaspor galibiyeti çok önemli’

Kutlu, 'Biz tabii ki hata yapmadan bu maçı geçmek zorundaydık. Çünkü 25 puanımız vardı. 28 puan bizim çok önemli bir puan şu haftada.' dedi

Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında oynanan Erzurumspor FK - Adanaspor maçının ardından teknik direktörler basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Adanaspor karşılaşmanın zor bir maç olacağını bildiklerini belirterek, "Zaten sahada da bu gözüktü. Rakip ligin dibinden kurtulmaya çalışan ve son şanslarından biri, çıkış aradıkları bir maçtı. Geçen hafta Kocaelispor'la oynadıkları maçta 2-0 mağlup olmalarına rağmen hem önemli gol pozisyonuna girmiş hem de çok iyi mücadele etmiş bir takımdı. Bugün de aynı mücadelelerini sürdürdüler. Biz tabii ki hata yapmadan bu maçı geçmek zorundaydık. Çünkü 25 puanımız vardı. 28 puan bizim çok önemli bir puan şu haftada. Oyuncularım oyun konsantresini 90 dakika sürdürdü. Pozisyon bakımından az olarak gözükse de son pasları atabilsek aslında çokça sayıda pozisyon da bulabileceğimiz bir maçtı. Kontrollü oynayıp kazanmak istedik. Çünkü rakibimiz çok iyi geçiş hücumu yapan, bir bundan önceki maçlarında çok sayıda böyle pozisyona giren bir takım. Biraz daha kontrollü oyunu tercih edip, rakibimize pozisyon vermeden pozisyon bulacağımızı biliyorduk. Oyuncularımı tebrik ederim. Önümüzde çok önemli bir maçımız daha var. İstanbulspor maçı. İnşallah o maçtan da güzel bir şekilde şehrimize döneriz" dedi.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi