MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kriz Merkezinden meteorolojik uyarı
Guncel
12 Ekim 2012 Cuma 04:33

Kriz Merkezinden meteorolojik uyarı

Erzurum Valiliği İl kriz Merkezi Başkanlığı’nca yapılan meteorolojik uyarı ile vatandaşlar sel ve su baskınlarına karşı uyarıldı.

ERZURUM (İHA) - Erzurum Valiliği İl kriz Merkezi Başkanlığı’nca yapılan meteorolojik uyarı ile vatandaşlar sel ve su baskınlarına karşı uyarıldı.
İl kriz Merkezi’nce yapılan açıklamada. “Erzurum il genelinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bilhassa Erzurum merkez ve kuzey ilçelerinde sabah saatlerinden itibaren zaman zaman kuvvetli olması beklenmektedir. Bu nedenle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

DÖRT GÜN GÜNEŞ VAR

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerinde Erzurum’da cumartesi gününden itibaren güneşli ve sıcak bir havanın etkili olacağı, hava sıcaklık değerlerinin 22 dereceye kadar yükseleceği açıklandı. Meteoroloji verilerine göre, cma günü yağışlı bir hava görülecek, hava sıcaklık değerleri 4 ile 16 derece arasında değişecek. Cumartesi gününden  Çarşamba gününe kadar güneşli hava hakim olacak, hava sıcaklık değerleri ise 1 ile 22 derece arasında değişecek.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi