MENÜ
Erzurum 18°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu, taziye ziyaretinde bulundu
Türkiye
22 Ağustos 2012 Çarşamba 12:24

Kılıçdaroğlu, taziye ziyaretinde bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın vefat eden teyzesi Meliha Er’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

GÖKMEN ŞAHİN
RİZE (İHA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın vefat eden teyzesi Meliha Er’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Rize'nin Ayder Yaylası'nda Ramazan Bayramı tatilini geçirirken Gaziantep'de meydana gelen bombalı saldırının ardından tatilini yarıda keserek geri dönüş yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah vefat eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın teyzesi Meliha Er'in Rize'deki evinde taziye ziyaretinde bulundu. Güneysu ilçesine bağlı Pazarköy’deki cenaze evine giden Genel Başkan Kılıçdaroğlu, burada Meliha Er'in ailesiyle bir süre görüşerek taziyede bulundu.
Kılıçdaroğlu daha sonra cenaze yerinden ayrılarak, hava yoluyla İstanbul'a gitmek üzere Trabzon'da döndü. Kılıçdaroğlu, Trabzon Havaalanından bir süre dinlendikten sonra tarifeli uçak ile İstanbul'a hareket etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi