MENÜ
Erzurum 26°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kariyer Konferansı ilgi gördü
Ekonomi
19 Nisan 2012 Perşembe 18:49

Kariyer Konferansı ilgi gördü

Atatürk Üniversitesi Ekonomi Kulübü tarafından “Kariyer Zirvesi” düzenlendi. Ekonomi Kulübü düzenlediği organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleşen konferansta öğrencilere mezun olduklarında nasıl iş bulunabilir, hayatta nasıl başarılı olunabilir konusunda bilgi verildi.

MUSTAFA BİÇER
ERZURUM (İHA) - Atatürk Üniversitesi Ekonomi Kulübü tarafından “Kariyer Zirvesi” düzenlendi.
Ekonomi Kulübü düzenlediği organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleşen konferansta öğrencilere mezun olduklarında nasıl iş bulunabilir, hayatta nasıl başarılı olunabilir konusunda bilgi verildi.
Konuşmacı olarak Gelişim Akademisi Yöneticisi Üniversite Gelişim Programları Koordinatörü Emre Urfalı, Türk Telekom Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Haktan Yaşar Kılıç, Yenibiriş.com İşe Alım ve İk Uzmanı Murat Babadalı ve NT Mağazaları Personel Seçme Yerleştirme sorumlusu Ramazan Koç yer aldı.Konferansta uzmanlar Üniversite okurken kariyer adımları, iş dünyasında başarı adımları, iş ararken fark yaratmak ve etkili iş görüşmeleri ve mülakat tekniklerinden bahsettiler.
Konferans sonunda konuşmacılara ekonomi kulübü plaket takdiminde bulundu. Katılımcılara katılım sertifikası verildi. 5 saat süren konferans katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi