DİLEK BAYRAK-Son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üstüne çıktığı, baharın yaşandığı Erzurum’da Çarşamba günü kar yeniden etkili olacak. Cuma gününe kadar etkili olacağı tahmin edilen kar yağışıyla birlikte hava sıcaklık değerleri de düşüş gösterecek.
Son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üstüne çıktığı, baharın yaşandığı Erzurum’da Çarşamba günü kar yeniden etkili olacak. Cuma gününe kadar etkili olacağı tahmin edilen kar yağışıyla birlikte hava sıcaklık değerleri de düşüş gösterecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Erzurum için hava durumu tahmini verilerine göre hafta başına sıcak bir havayla girecek olan Erzurum’da sıcaklık değerleri eksi 2 ile 12 derece arasında değişecek. Salı günü gece hava sıcaklığı bir derece artarken, gündüz hava sıcaklığı değişmeyecek. Çarşamba günü güneşli hava yerini kar yağışına bırakacak, hava sıcaklığı eksi 1 ile 10 derece arasında değişecek. Perşembe günü yağış sürecek, sıcaklık değerleri eksi 1 ile 9 derece arasında seyredecek. Cuma günü kar yağışı etkisini artırırken, hava sıcaklığı eksi 1 ile 8 derece dolaylarında hissedilecek.