MENÜ
Erzurum 24°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
‘Kamburlardan hizmeti kurtarın’
Ekonomi
9 Mayıs 2013 Perşembe 15:29

‘Kamburlardan hizmeti kurtarın’

Türk Sağlık Sen Erzurum Şubesi, “kamburlardan hizmeti kurtarın” diyerek Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü önünde bir basın açıklaması yaptı.

ERSİN ÖZTÜRK
ERZURUM (İHA) - Türk Sağlık Sen Erzurum Şubesi, “kamburlardan hizmeti kurtarın” diyerek Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü önünde bir basın açıklaması yaptı.
Erzurum Şube Başkanı Kenan Karaçam, ”Yardımcı hizmetler sınıfında görev yapan 107 bin kamu çalışanı sevindirilmelidir. Düşük maaş, düşük kadro, emeklilikte sıkıntı gibi dertlerden artık kurtarılmalıdır. Bugün ki eylemimizde de bu kamburlardan hizmetleri kurtarın diyoruz.” şeklinde konuştu.Az sayıda katılımcının yer aldığı eylem Türk Sağlık Sen Erzurum Şube Başkanı Kenan Karaçam’ın yaptığı açıklamanın ardından olaysız bir şekilde sona erdi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi