MENÜ
Erzurum 17°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KUDAKA’dan 5 projeye fizibilite desteği
Ekonomi
3 Kasım 2025 Pazartesi 13:08

KUDAKA’dan 5 projeye fizibilite desteği

KUDAKA 2025 Yılı Fizibilite Desteği Programı Ekim ayı sonuçları açıklandı. Erzurum’dan 3, Erzincan’dan ise 2 proje destek almaya hak kazandı.

KUDAKA 2025 Yılı Fizibilite Desteği Programı Ekim ayı sonuçları açıklandı. Erzurum’dan 3, Erzincan’dan ise 2 proje destek almaya hak kazandı.

2025 Yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamında 31 Ekim 2025 tarihine kadar sunulan projelerin değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak fizibilite desteği almaya hak kazanan projeler belirlendi.

Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, projelerin idari ve uygunluk kontrolleri yapıldı. Başvuruların tamamı ön incelemede uygun bulunmuş, teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçildi. Fizibilite Desteği başvurularından toplam 65 ve üzerinde puan alanlar başarılı oldu. Değerlendirme sonuçlarına göre 5 (beş) proje başarılı listede yer aldı.

DESTEKLENECEK PROJELER

Değerlendirme sonucunda, Erzincan Belediye Başkanlığı Erzincan Su İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Fizibilite Raporu Projesi, Erzincan Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB Hayvancılıkta Rekabet Gücünü Artırmaya Yönelik Erzincan Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB Altyapı Planlama ve Fizibilite Projesi, Uzundere Belediye Başkanlığı Tortum Gölü İskele ve Şelale Giriş Takı Fizibilite Projesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Deterjan Fabrikası Projesi, Karayazı Kaymakamlığı Kırk Pencereli Mağaralar Yürüyüş Yolu Fizibilite Çalışması projesi destek almaya hak kazandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi