MENÜ
Erzurum 26°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
K Türü Yetki Belgesi işlem sorunları tartışıldı
Ekonomi
18 Ekim 2011 Salı 02:40

K Türü Yetki Belgesi işlem sorunları tartışıldı

Taşımacılık faaliyetlerinde zorunluluk arz eden, yolcu, eşya ve yük taşımacılığıyla ilgili faaliyetlerde bulunmak için gerekli olan K Belgesi ile ilgili Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ŞUTSO) Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Ulaştırma Daire Başkanı Mahmut Gürses'in de katıldığı bir çalıştay düzenlendi.

MUSTAFA UMUT DELİ (İHA) - Taşımacılık faaliyetlerinde zorunluluk arz eden, yolcu, eşya ve yük taşımacılığıyla ilgili faaliyetlerde bulunmak için gerekli olan K Belgesi ile ilgili Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ŞUTSO) Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Ulaştırma Daire Başkanı Mahmut Gürses'in de katıldığı bir çalıştay düzenlendi.
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıya, Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Ulaştırma Daire Başkanı Mahmut Gürses, Erzurum Ulaştırma Bölge Müdürlüğü'nden Ahmet Kağan Karakaş, Diyarbakır Ulaştırma Bölge Müdürlüğü'nden Mehmet Yılgıran, TOBB yetkilileri Selçuk Yılmaz, Ersin Yaşar Çakmak, Mardin TSO'dan Çetin Sasa, Erzincan TSO'dan Zeki Buğra Akman, Van TSO'dan Mehmet Kardaşoğlu, ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin, katıldı. Başkan E. Sabri Ertekin'nin açılış konuşmasının ardından başlayan toplantıda, önce TOBB yetkilisi Selçuk Yılmaz tarafından "K Türü Yetki Belgesi İşlemleri" ilgili bir slayt gösterildi. Daha sonra mevcut sorunlar ve çözüm önerilerinin tartışıldığı çalıştay'a geçildi. Toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi