MENÜ
Erzurum 32°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Jandarmadan sahte dolar operasyonu
Asayiş
15 Haziran 2023 Perşembe 14:01

Jandarmadan sahte dolar operasyonu

Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yapılan operasyonda İran’dan Türkiye’ye getirilen sahte 28 bin 700 Amerikan doları ele geçirildi.

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yapılan operasyonda İran’dan Türkiye’ye getirilen sahte 28 bin 700 Amerikan doları ele geçirildi.
Ağrı İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından mali suç ve suç gelirleri ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında, İran’dan Türkiye’ye gelen bir yolcu otobüsünde yapılan aramada 287 adet 100 dolarlık sahte olduğu değerlendirilen toplam 28 bin 700 ABD doları ele geçirilirken, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen 2 şahıs gözaltına alındı.
Ağrı’da sürdürülen mali suç ve suç gelirleri ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi