MENÜ
Erzurum 10°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İşitme Engelliler Fotoğraf Kursu tamamlandı
Sağlık-Yaşam
24 Aralık 2013 Salı 04:28

İşitme Engelliler Fotoğraf Kursu tamamlandı

Nereye Baktığın Değil Nereden Baktığın Önemli" isimli proje ile İşitme Engelliler Meslek Lisesi öğrencilerinin son dersi İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ve Fotoğrafçı Gazeteci Öztürk Akkök’ün katılımıyla İşitme Engelliler Meslek lisesinde gerçekleştirildi.

ÖZGE BOZO
 ERZURUM (İHA) - Erzurum Emniyet Müdürlüğü koordinesinde başlatılan Güvenli Gençlik güvenli Gelecek (4G) projesi kapsamında yürütülen "Nereye Baktığın Değil Nereden Baktığın Önemli" isimli proje ile İşitme Engelliler Meslek Lisesi öğrencilerinin son dersi İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ve Fotoğrafçı Gazeteci Öztürk Akkök’ün katılımıyla İşitme Engelliler Meslek lisesinde gerçekleştirildi.
 Öğrencilerin çekmiş olduğu bazı fotoğrafların sergilendiği toplantıda projenin çalışma aşamaları ve işitme engelli öğrencilerin objektiflerinden çekilen fotoğrafları inceleyen Öztürk Akkök projenin çok faydalı, gençlerinde yetenekli ve başarılı olduğunu ifade etti ve öğrencilere Erzurum’u fotoğraflarla anlatan Erzurum adlı kitabını hediye etti. Toplantı sonunda katılımcılarla birlikte pasta kesilip hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 hülya e
 30 Aralık 2013 Pazartesi 19:39
harikuladeyalnız ca kitaptan b,itane bende rica etsem yanlış olurum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi