MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İş Güvenliğine panelli yaklaşım
Eğitim
10 Nisan 2012 Salı 17:14

İş Güvenliğine panelli yaklaşım

Atatürk Üniversitesi Narman MYO’da Okt. Ayşe Çay Atalay tarafından Erzurum SGK Bölge Müdürlüğü iş birliği ile Denetmen Ömer Şahinoğlu ve Denetmen Tekin Atalay’ın katılımıyla İş ve Sosyal Güvenlik paneli düzenlendi.

ERZURUM (İHA) - Atatürk Üniversitesi Narman MYO’da Okt. Ayşe Çay Atalay tarafından Erzurum SGK Bölge Müdürlüğü iş birliği ile Denetmen Ömer Şahinoğlu ve Denetmen Tekin Atalay’ın katılımıyla İş ve Sosyal Güvenlik paneli düzenlendi.
Panelde İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku kapsamında yapılan yenilikler ve öğrencilerin iş hayatında karşılaşacakları sorunlar ve bu sorunların çözümlerine yönelik öneriler hakkında değerlendirmeler yapıldı.
Açılışta konuşan Narman MYO Müdürü Prof. Dr. Metin Turan, farklı branşlarda eğitim alan öğrencilerin mezun olduktan sonra iş hayatında mesleklerine uygun istihdam edilmeleri ve bu konuda karşılaşacakları muhtemel problemlerin çözümünde bu tür eğitim ve bilgilerin oldukça önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.
Paneli, Narman MSY öğrencileri ve öğretim görevlileri dinledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi