MENÜ
Erzurum 10°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnanç engel tanımıyor
Sağlık-Yaşam
4 Şubat 2014 Salı 15:49

İnanç engel tanımıyor

Hava sıcaklıklarının eksi 20 derecelere kadar düştüğü Erzurum’da buz tutan çeşmelerde abdest alan vatandaşlar ilgi odağı oldu.

E.MEHMET YILMAZ
 ERZURUM (İHA) - Hava sıcaklıklarının eksi 20 derecelere kadar düştüğü Erzurum’da buz tutan çeşmelerde abdest alan vatandaşlar ilgi odağı oldu.
Sibirya soğuklarının etkisini artırdığı Doğu Anadolu Bölgesinde son yılların en soğuk günleri yaşanıyor. Hava sıcaklıklarının eksi 20 derecelere kadar düştüğü Erzurum’da aşırı soğuklar hayatı olumsuz etkilerken, bazı dükkan camları ve araçlar dondu.
 Erzurum’da Lala Paşa Cami'inde öğle namazını kılmaya gelen vatandaşlar buz tutan şadırvanda abdestlerini güçlükle aldılar. Isparta’dan Erzurum'a gelen 45 yaşındaki Mustafa Göçer, buz tutan şadırvanda ilk kez abdest aldığını ve Erzurum’da havaların aşırı soğuk olduğunu söyledi. Bazı vatandaşlar ise buz tutan çeşmelerin cep telefonlarıyla fotoğraflarını çekti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi