MENÜ
Erzurum 15°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ilıcalı:’19 Mayıs  1919 milli iradenin ifadesidir’
Siyaset
19 Mayıs 2016 Perşembe 16:28

Ilıcalı:’19 Mayıs 1919 milli iradenin ifadesidir’

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldı. Erzurum Havuzbaşı’nda yapılan programın ardından gençlerin bayramını kutlayan Ilıcalı, kısa bir sohbetin ardından gençler ve çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Prof. Dr. Mustafa Ilıca, Erzurum’dan ayrılmadan önce, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Ilıcalı mesajında “Tarihimizdeki en önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919, bağımsızlık mücadelemizin başlangıcıdır. Aziz milletimizin azim ve kararlılıkla birleşerek sahip çıktığı bağımsızlık inancına dair meşalenin yakıldığı tarihtir. Bu inancın ve mücadelenin devamı için bugün bizlere özellikle gençlerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Vatan ve millet sevgisine sahip, toplumun değer yargılarından ve evrensel doğrulardan haberdar olan, donanımlı ve yetenekli gençlerimiz sayesinde, Ülkemizin müreffeh yarınları güvence altındadır. Bu sorumluluk bilinci ile hepimiz daha çok çalışmalı, ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olmaya gayret etmeliyiz. Bu düşüncelerle milletimizin ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, şehitlerimizi ve gazilerimzi rahmet ve minnetle anıyorum” İfadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi