MENÜ
Erzurum 34°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İletişimcilerden “'Dilimiz Tebessüm'' Projesi
Eğitim
4 Mayıs 2016 Çarşamba 05:53

İletişimcilerden “'Dilimiz Tebessüm'' Projesi

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3’ncü sınıf öğrencileri “Çevre Bilinci ve Sosyal Sorumluluk” dersi kapsamında işitme engelli öğrencilere yönelik “Dilimiz Tebessüm'' projesini gerçekleştirdiler.

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3’ncü sınıf öğrencileri “Çevre Bilinci ve Sosyal Sorumluluk” dersi kapsamında işitme engelli öğrencilere yönelik “Dilimiz Tebessüm'' projesini gerçekleştirdiler.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3’ncü sınıf öğrencileri Nazlı Hilal Alan, Merve Özbey, Yağmur Destebaşı, Ayşe Tat ve Nazlıcan Düzgün, “Dilimiz Tebessüm” projesiyle Erzurum Dedekorkut İşitme Engelliler İlk ve Ortaöğretim Okulu öğrencilerine buz pateni yaptırdılar. Palandöken Buz Pateni Salonu'nda buz pateni yapan Dedekorkut İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu öğrencileri keyifli vakit geçirdi. İşitme engelli öğrencilerle yakından ilgilenen Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ve Melik Korkmaz, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Günün sonunda buz pateni salonundan ayrılan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi