MENÜ
Erzurum 18°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İbrahim Selamet dualarla uğurlandı
Vefat ve Taziye
5 Mayıs 2025 Pazartesi 15:17

İbrahim Selamet dualarla uğurlandı

Önceki gün kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Erzurum GSİM Şoförlerinden İbrahim Selamet son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Önceki gün kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Erzurum GSİM Şoförlerinden İbrahim Selamet son yolculuğuna dualarla uğurlandı.
Önceki gün sabah namazı sonrası kalp krizi sonucu yaşamanı yitiren Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü Araç Sevkiyat Birimi şoför personellerinden İbrahim Selamet (41) son yolculuğuna dualarla uğurlandı.
Selamet’in cenazesi, Kayakyolu Osman Efendi Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Palandöken Tuzcu Mahallesinde toprağa verildi. Cenaze Namazına Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Hizmet, Şube ve İlçe Müdürleri ile kurum çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, "İbrahim Selamet’i genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisi her zaman güler yüzlü ve işini seven bir arkadaşımızdı. Erzurum GSİM ailesi olarak çok kıymetli bir personelimizi kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi