MENÜ
Erzurum 28°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hükümlü ve tutuklulardan el sanatları sergisi
Kültür-Sanat
22 Mayıs 2017 Pazartesi 21:46

Hükümlü ve tutuklulardan el sanatları sergisi

Erzurum’da ‘Hükümlü ve Tutuklu El Sanatları’ sergisi açıldı
Erzurum’da E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü ve tutukluların, sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında hazırladıkları el emeği göz nuru ile üretilen ürünlerinin sergilendiği ’Hükümlü ve Tutuklu El Sanatları’ sergisi açıldı.
Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi salonunda açılan ’Hükümlü ve Tutuklu El Sanatları’ sergisine, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 9’ncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik ve Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnan katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnan, hükümlü ve tutukluların, kurumda açılan çeşitli kurslarda eğitim alarak atölyelerde üretilen el sanatları ürünleri sergilediklerini belirtti.
Konuşmanın ardından protokol üyeleri ‘Hükümlü ve Tutuklu El Sanatları’ sergisi açılışını düzenleyerek, sergiyi gezdiler.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi