MENÜ
Erzurum 24°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Havalimanında yardım yoğunluğu
Guncel
27 Ekim 2011 Perşembe 22:07

Havalimanında yardım yoğunluğu

Van'daki deprem felaketi için yapılan uluslararası yardımların kabulü için lojistik merkez olarak belirlenen Erzurum'a yardım uçakları inmeye devam ediyor. Erzurum Havalimanına Ukrayna, Fransa, Rusya, Belçika, İtalya, Kazakistan ve Mısır’dan gelen yardım uçakları iniş yaptı. İsrail, İspanya ve BM uçakları ise yarın gelecek.

Van'daki deprem felaketi için yapılan uluslararası yardımların kabulü için lojistik merkez olarak belirlenen Erzurum'a ilk yardım uçakları dün gece geldi.
Akşam saat 19.30 sıralarında ilk yardım uçağı Ukrayna'dan geldi. Ukrayna'dan 20 kişilik ısıtmalı 4 çadır getirilirken, Ukrayna'nın diğer yardım uçağının ise bugün geleceği açıklandı. Gece yarısından sonra ise saat 00.45 sıralarında İtalya uçağı 200 çadır, saat 02.30'da ise Fransa uçağı 490 çadırla Erzurum havalimanına iniş yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi