MENÜ
Erzurum 26°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hava sıcaklığı düşecek..
Guncel
5 Ağustos 2011 Cuma 04:16

Hava sıcaklığı düşecek..

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri Erzurum’da sıcaklığın bugünden itibaren 2 ila 3 derece düşeceğini bildirdi. Sağanak yağışla birlikte sıcaklık, gündüz 28, akşam da 11 dereceye düşecek.
ÖMER ÖZDEMİR
(İHA) - Son yılların en sıcak yazını geçiren Erzurum’da sıcaktan bunalan çocuklar süs havuzlarında soğuk suyun keyfini çıkarırken, vatandaşlar ağaç gölgesinde ve namaz sonrası cami içerisinde oturarak sıcaktan korunmaya çalışıyor.
Sıcakların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği kentte Ramazan’ın da etkisiyle yorgun düşen vatandaşlardan bazıları camilerde uyumayı tercih ederken bazıları da ağaçların gölgesinde sıcağın bunaltıcı etkisinden korunmaya çalışıyor. Bulundukları her yeri oyun alanına çeviren çocuklar ise kentin çeşitli noktalarındaki su havuzlarında serinlemeye çalışıyor. Menderes caddesi üzerinde Erzurum Kongresi ve Kurtuluş Savaşı’nı anlatan rölyefin altındaki süs havuzuna giren bir grup çocuk, birbirlerini ıslatarak soğuk suyla serinlemeye çalıştı.
Öte yandan, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri Erzurum’da sıcaklığın bugünden itibaren 2 ila 3 derece düşeceğini bildirdi. Sağanak yağışla birlikte sıcaklık, gündüz 28, akşam da 11 dereceye düşecek.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi