MENÜ
Erzurum 21°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hafızlık yarışmasında birincilik Erzincan’ın
Kültür-Sanat
13 Haziran 2016 Pazartesi 15:40

Hafızlık yarışmasında birincilik Erzincan’ın

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yarışmada yapılan değerlendirmenin ardından Erzincan ilinden katılan Hulki Karapınar birinci, Gümüşhane’den Resul Sağır ikinci ve Kars’tan Faysal Alp üçüncü oldu.

Hafızlık Bölge yarışması Erzurum’da Ulu camisinde yapıldı.

Öğlen namazına müteakip düzenlenen program Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İl Müftü vekili Celal Büyük açılış konuşması yaptı. Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Başkanı Zafer Güneş’in yarışma kuralları ve puanlamalar hakkında bilgi vermesinin ardından program yarışma ile devam etti.

Yarışmaya bölge illerini temsilen Ağrı’dan Talha Düzenli, Erzincan’dan Hulki Karapınar, Kars’tan Faysal Alp, Bayburt’tan Ümit Bayram, Erzurum’dan Ali Rıza Bağdaş, Artvin’den Selahattin Bektaşoğlu, Ardahan’dan Sinan Karabacak ve Gümüşhane’den Resul Sağır katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yarışmada yapılan değerlendirmenin ardından Erzincan ilinden katılan Hulki Karapınar birinci, Gümüşhane’den Resul Sağır ikinci ve Kars’tan Faysal Alp üçüncü oldu. Yarışma sonunda dereceye giren görevlilere ve katılımcıların tümüne İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Erzurum Şubesi tarafından hediyeler takdim edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi