MENÜ
Erzurum 24°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güreşte Erzurum farkı
Spor
9 Temmuz 2026 Perşembe 15:20

Güreşte Erzurum farkı

Serbest Stil kategorisinde Erzurum 124 puanla birinci, Amasya 120 puanla ikinci, Bursa 103 puanla üçüncü, Ankara ise 84 puanla dördüncü oldu.
Aydın’ın Söke ilçesinde 05-09 Temmuz 2026 tarihleri arasında düzenlenen 2026 Anadolu Yıldızlar Ligi Güreş Branşı Türkiye Finalleri, tamamlandı.

Söke’de yeni hizmete açılan spor kompleksinde gerçekleştirilen organizasyona, 49 ilden 750 sporcu ile 40 hakem ve antrenör katılım sağladı. Büyük heyecana sahne olan finallerde sporcular, serbest stil, grekoromen ve kadınlar kategorilerinde dereceye girebilmek için mücadele etti.

Müsabakalar sonucunda Serbest Stil kategorisinde Erzurum 124 puanla birinci, Amasya 120 puanla ikinci, Bursa 103 puanla üçüncü, Ankara ise 84 puanla dördüncü oldu. Grekoromen kategorisinde Muğla 116 puanla birinci, Konya 107 puanla ikinci, Aksaray 102 puanla üçüncü oldu. Kadınlar kategorisinde ise Manisa 100 puanla birinci, Edirne 98 puanla ikinci, Ankara 92 puanla üçüncü olarak Türkiye Finalleri’ni tamamladı.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi