MENÜ
Erzurum 25°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Görmez terörü telin etti
Türkiye
21 Mayıs 2016 Cumartesi 06:29

Görmez terörü telin etti

Görmez terörü lanetleyerek, “Bütün cinayet şebekelerine buradan seslenmek istiyorum, şehidimiz Nusaybin’de canını verdi. Nusaybin Bolvadin’in, Bolvadin Nusaybin’in kardeşi olmaya devam edecektir” dedi.

Mardin-Nusaybin şehitlerinden Piyade Uzman Çavuş Hasan Basri Tek’in, Afyonkarahisar’deki cenaze törenine katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez terörü lanetleyerek, “Bütün cinayet şebekelerine buradan seslenmek istiyorum, şehidimiz Nusaybin’de canını verdi. Nusaybin Bolvadin’in, Bolvadin Nusaybin’in kardeşi olmaya devam edecektir” dedi.

Başkan Görmez, katıldığı şehit Tek’in cenaze namazını kıldırdıktan sonra bir konuşma yaparak terörü lanetledi ve terörün Türkiye’de başarıya ulaşamayacağını ifade etti. Terör örgütünün Türkiye’nin kardeşliğini ve bütünlüğünü bozamayacağını aktaran Başkan Görmez, “Bugün bir şehidimizi Hasan Basri evladımızı ebediyete, ebedi hayata, Peygamberlerin, sıddıkların, şehitlerin, salimlerin beklediği ebedi dünyaya uğurluyoruz. Cenab-ı Hak hem Hasan Basri şehidimize, hem tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Başımız sağolsun. Cenabı Hak kendisine hem annelik hem babalık eden annesine sabri cemil eylesin. Şehitlerimiz canlarını birliğimiz, beraberliğimiz ve milletimizin bekası için veriyorlar. Bize düşen, vazife öncelikle onların uğrunda canlarını verdikleri değerlere sımsıkı bağlı kalmaktır. Cenab-ı Hak'kın rahmeti ve mağfireti ne kadar haksa, azabı ve laneti de o kadar haktır. Öncelikle herkes bilmeli ki bu cinayetleri işleyenler Allah’ın azabından ve lanetinden asla kurtulamayacaktır. Bütün cinayet şebekelerine buradan seslenmek istiyorum, şehidimiz Nusaybin’de canını verdi. Nusaybin Bolvadin’in, Bolvadin Nusaybin’in kardeşi olmaya devam edecektir. Şehitlerimizin uğruna canlarını verdiklerini bütün milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde sımsıkı bağlı kalacaktır. Cenabı Hak şehitlerimizin uğruna canlarını verdiğini değerlere sadık kalmayı bizlere nasip eylesin. Yarın Berat Kandili. Şehidimiz Berat’ımız olsun. Şehitlerimiz Berat’ımız olsun. Cenab-ı Hak bu coğrafyayı vatan kıldığı günden bu güne canını vatan uğrunda veren bütün şehitlerimize rahmet eylesin” diye konuştu.

Başkan Görmez’in konuşmasının ardından şehit Tek’in naaşı silah arkadaşları ve vatandaşların omuzlarında son yolculuğuna uğrulandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi