MENÜ
Erzurum 18°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Geylani Budak Erzurum'u gururlandırdı
Eğitim
22 Mayıs 2017 Pazartesi 06:50

Geylani Budak Erzurum'u gururlandırdı

Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında Erzurum'dan Geylani Budak ikinci oldu.
Ülke genelinde bulunan Kur’an kursları arası erkek öğrenciler Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışması 18 yaş altı erkekler Türkiye Finali Ordu’da yapıldı.
Yalı Camii İmam-Hatibi Murat Sivrikaya’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını yapan Ordu İl Müftüsü Mürsel Öztürk, bölgelerinde birinci olmuş ve bugün Türkiye finali için yarışacak gençlere başarılar diledi.
Yedi bölge birincisinin yarıştığı Türkiye finalinde Samsun’dan Mustafa Altıkat birinci olurken, Erzurum’dan Geylani Budak ikinci, Ankara’dan Yusuf Ataş üçüncü oldu.
Finalde yarışan yedi finaliste Diyanet İşleri Başkanlığı, İl Müftülüğü, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi