MENÜ
Erzurum 13°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Galatasaray'da Burak ve Melo yok
Spor
11 Ağustos 2012 Cumartesi 16:09

Galatasaray'da Burak ve Melo yok

Galatasaray, Fenerbahçe ile yarın Erzurum'da oynayacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarını tamamladı.
İSTANBUL (İHA) - Galatasaray, Fenerbahçe ile yarın Erzurum'da oynayacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarını tamamladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basın kapalı olarak yapılan antrenmanın ilk bölümünde 5'e 2 top kapma çalışması ve ısınma hareketleri yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışmalar yapıldı.
Kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe maçının kadrosuna 20 oyuncunun alındığı ifade edildi. Kafilede, geçen sezondan kart cezalısı olan Ujfalusi ile Burak Yılmaz ile takıma yeni katılan Melo'nun yanı sıra, Baros, Culio, Ceyhun Gülselam ve Çağlar Birinci yer almadı.
Galatasaray'ın, TFF Süper Kupa maçı kadrosunda; Muslera, Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Dany, Hakan Kadir Balta, Semih Kaya, Eboue, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Riera, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Amrabat, Elmander, Umut Bulut, Necati Ateş ve Sercan Yıldırım yer alıyor.

ERZURUM YOLCULUĞU

TFF Süper Kupa için yarın saat 20.55'te Yeni Erzurum Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray bugün uçakla Erzurum'a gitti.
Taraftarlar teknik direktör Fatih Terim ve futbolculara büyük ilgi gösterdi. Özellikle yeni transfer Amrabat ile fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar birbirleriyle yarıştı. Kafilede şu futbolcular bulunuyor; "Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu - Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat - Johan Elmander, Umut Bulut, Necati Ateş, Sercan Yıldırım"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi