MENÜ
Erzurum 18°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GSİM’de bağımlılıkla mücadele eğitim semineri
Sağlık-Yaşam
22 Eylül 2020 Salı 13:36

GSİM’de bağımlılıkla mücadele eğitim semineri

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Programı kapsamında, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde online olarak eğitim semineri düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Programı kapsamında, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde online olarak eğitim semineri düzenlendi.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda online olarak bağımlılıkla mücadele eğitimi semineri yapıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Programı kapsamında sağlıklı yaşam, alkol, tütün, madde ve teknoloji bağımlılığına ilişkin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün çeşitli birimlerinde çalışan personelinin yanı sıra gençlik merkezlerine, gençlik liderlerine ve gönüllü gençlere eğitim verildi. Online olarak verilen eğitime gruplar halinde katılım sağlandı.
MASKE MESAFE KURALINA UYULDU
Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Programı kapsamında Erzurum GSİM Toplantı salonunda gerçekleşen online eğitim seminerine katılanlar Covid-19 pandemisi nedeniyle sosyal mesafe ve maske kuralına uydu.
Erzurum GSİM Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Letif Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye Bağımlılıkla Mücadele eğitim seminerine pandemi kurallarına uygun olarak gruplar halinde katılım sağlandığına işaret ederek, “Online olarak verilen bu eğitim seminerinde GSİM çalışanlarımızın yanı sıra gençlik merkezlerimiz, gençlik liderlerimiz ve gönüllü gençlerimiz bilgilendirildi” dedi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi