MENÜ
Erzurum 14°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GS Tır’ı Erzurum yolunda
Spor
4 Ağustos 2012 Cumartesi 00:28

GS Tır’ı Erzurum yolunda

GS Store Tırıİzmir sonrası Yozgat’a oradan da Süper Kupa finali için Erzurum’a hareket edecek

AHMET GEL
İZMİR (İHA) - Galatasaray Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerinin satışa sunulduğu Galatasaray Store TIR’ı iki günlüğüne Ödemiş’e geldi. Sarı-kırmızılı kulübün İzmir’de Lazio ile oynayacağı hazırlık maçı için İzmir’e gelen TIR, Ödemişli Galatasaray tutkunlarını bekledi.
İçerisinde bin 500 çeşit lisanslı Galatasaray ürününün satışa sunulduğu TIR, Ödemişlilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ödemiş’ten her zaman memnun olduklarını belirten TIR’ın satış sorumlusu Serkan Hantal, “Galatasaray’ın 2012-2013 sezonu formaları ile Kadıköy’de kazandığı şampiyonluğun hatıra ürünleri tırımızda mevcut. İstanbul’da TT Arena’daki Store’da ne varsa şu anda bu TIR’da var. Daha önce Nevşehir’de idik. Galatasaray’ın İzmir’de oynayacağı maç öncesi halkımızla burada buluştuk. Cumartesi günü İzmir’de olacağız. İzmir sonrası Muş veya Yozgat’a oradan da Süper Kupa finali için Erzurum’a hareket edeceğiz” diye konuştu.
Store’den alışveriş yapan ve Galatasaray’ın yeni sezondaki parçalı kırmızı formasını satın alan taraftarlardan Meryem Coşkun, “Ben 2 yıl moda okudum. Bu yıl Galatasaray’ın formaları son derece şık. Moda renkler seçilmiş. Koyu rengi seven biri olarak kırmızı iki tonunun yer aldığı parçalı kırmızı formayı aldım. Tüm Galatasaraylıları lisanslı ürün bu yıl güzel transferler yapan takımımıza destek çıkmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi