MENÜ
Erzurum 26°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GHSİM araç filosu güçlendirildi
Spor
3 Kasım 2015 Salı 11:35

GHSİM araç filosu güçlendirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne çok amaçlı bir otobüs daha gönderdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Erzurum’a yaptığı spor tesislerinin yanı sıra araç desteği de tüm hızıyla sürüyor. Bakanlık daha önce gönderdiği otobüslere yenisini ekleyerek Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne çok amaçlı otobüs gönderdi. Daha önce de engelli vatandaşların spor yapmaları için Erzurum’a engelli otobüsü hediye eden bakanlık bu kez de çok amaçlı otobüsü Erzurum’a gönderdi.

Gelen yeni otobüsle birlikte Erzurum GHSİM araç parkını genişletti. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile şube müdürleri ve ilçe müdürleri yeni otobüsün özelliklerini inceleyerek araç sürücülerinden otobüsün özellikleri hakkında bilgi aldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ilimize gönderdiği bu otobüsle birlikte araç parkımızı genişlettik. Spor kenti olan Erzurum’da bu otobüs sayesinde onlarca gencimizi daha spor salonlarımıza taşıyarak, spor yapmalarını sağlayacağız. Biz bu aracı gönderen bakanlığımıza ve genel müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Bu arada birçok özelliği bünyesinde bulunduran ve çok amaçlı olarak kullanılabilecek nitelikteki otobüste kumanda yardımcımı ile engelliler koltuğu otomatik olarak açılıp, kapanabiliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi