MENÜ
Erzurum 17°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fırtına Havuzbaşı’nda ağaç devirdi
Guncel
31 Mayıs 2014 Cumartesi 18:00

Fırtına Havuzbaşı’nda ağaç devirdi

Erzurum’da etkili olan yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkilerken, şehir merkezinde bulunan ağaçların devrilmesiyle trafik lambaları ve bir otomobil zarar gördü.

E.MEHMET YILMAZ-ERZURUM (İHA) - Erzurum’da etkili olan yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkilerken, şehir merkezinde bulunan ağaçların devrilmesiyle trafik lambaları ve bir otomobil zarar gördü.

Bugün öğleden sonra Erzurum’da etkili olan sağanak yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkilerken, maddi hasarlara yol açtı. Şehir merkezinde bir çok ağaç şiddetli fırtına sonucunda devrildi. Merkez Yakutiye İlçesine bağlı Havuzbaşı’nda fırtınanın etkisiyle bir ağaç trafik ışıkları ve bir aracın üzerine devrildi. Ağacın devrilmesi sonucu trafik lambası kırılırken araçta maddi hasar oluştu. Olay yerine gelen belediye ekipleri gelmesiyle kaldırımı kapatan ağacı keserek yoldan kaldırdı.

Olayı gören vatandaşlar aniden fırtınanın çıktığını ve ağacın yıkılarak üstlerine doğru geldiğini hızlıca olay yerinden kaçarak canını kurtardıklarını söyledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi