MENÜ
Erzurum -4°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fedakar imam sevincini cemaatle paylaştı
Kültür-Sanat
15 Şubat 2014 Cumartesi 02:47

Fedakar imam sevincini cemaatle paylaştı

Oltu Aslan Ağa camisinin 9 ay önce başlanan restorasyonu tamamlandı.

DURSUN MURAT AYDIN
 ERZURUM (İHA) - Oltu Aslan Ağa camisinin 9 ay önce başlanan restorasyonu tamamlandı. Cami imam hatibi İsa Çalışkan gece gündüz demeden büyük bir öz veriyle çalışarak hayır sever vatandaşların maddi ve manevi desteği ile 9 aylık kısa sürede Oltu Aslan ağa caminin hizmete açılmasına katkı sağladı. Cami cemaati ve hayır sever vatandaşların camii inşaatına gösterdikleri destekten dolayı Cuma namazından sonra Aslan Ağa camisi önünde cami imam hatibi İsa Çalışkan ve müezzini Abubekir Ay ile birlikte yapmış oldukları aşureyi camii cemaatine dağıttı.
İmam Çalışkan, “Camimizin yapımında bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayırsever ve cami cemaatine minnettarım. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Her türlü desteği sağladılar. Onların bu desteklerine karşılık teşekkür anlamında aşure pişirerek cemaatimize dağıttık. Camimize yardım yapan herkesten Allah razı olsun.” dedi.
 Çalışkan, caminin içerisini tamamen bitirdiklerini fakat minare ve dışcepe kaplamasının henüz bitmediğini hayır severlerin dışcepe ve minareye yardımlarını da beklediklerini belirtti.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi