MENÜ
Erzurum 20°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FUTSAL’da şampiyon değişmedi
Spor
25 Aralık 2013 Çarşamba 14:31

FUTSAL’da şampiyon değişmedi

Erzurum Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Futsal İl Birinciliği maçları sona erdi.

~~ERZURUM (İHA) - Erzurum Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Futsal İl Birinciliği maçları sona erdi.
Aziziye İlçesi Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara 20 dolayında takım katıldı. Dört grupta yapılan eleme müsabakalarının ardından final maçlarına geçildi. Turnuvada şampiyonu belirleyecek final maçında Erzurum Spor Lisesi ile Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Antrenörler Fatih Özbayraktar ve Ersin Dizlek yönetimindeki Spor Lisesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Futsalda şampiyon oldu. Final maçında Spor Lisesi güçle rakibi Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi karşısında 3-1’lik bir üstünlük sağladı.
Final maçlarının ardından dereceye giren takımlara Erzurum GHSİM İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Şinasi Polat ile Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil tarafından kupaları takdim edildi.
Milli Eğitim Müdürlüğü İl Koordinatörü Alpaslan Topçu, Futsal İl Birinciliği maçlarına 20 dolayında takımın katıldığını belirterek, Erzurum Şampiyonu olan Erzurum Spor Lisesi’nin grup maçlarında Erzurum’u temsil edeceğini söyledi.
Erzurum GHSİM İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Şinasi Polat da, turnuvanın sportmence geçmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Erzurum Spor Lisesi’ne grup maçlarında başarı dileğinde bulundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi