MENÜ
Erzurum 23°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Esnafın sorunlarını Başkent'e taşıdılar
Siyaset
10 Şubat 2015 Salı 13:39

Esnafın sorunlarını Başkent'e taşıdılar

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (ESOB) Rasim Fırat ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’ya çıkarma yaptı. Çeşitli Bakanlıklarla görüşmeler yapan ESOB heyeti, kent esnafının sorunlarını bir kez daha Başkent’e taşıdı.

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (ESOB) Rasim Fırat ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’ya çıkarma yaptı. Çeşitli Bakanlıklarla görüşmeler yapan ESOB heyeti, kent esnafının sorunlarını bir kez daha Başkent’e taşıdı.
ESOB Başkanı Rasim Fırat’ın öncülüğünde Ankara’ya giden yönetim kurulu üyeleri çeşitli temaslarda bulundu. Lokantacılar Odası Başkanı Zeki Pınar, Oto Tamirciler Odası Başkanı Fatih Çiftçi, Demirciler Odası Başkanı Zekai Kaplan, Otel ve Kahveciler Odası Başkanı Seyfettin Saka, Oltu Şoförler Odası Başkanı Samih Türkan, Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Fatih Kantar, Hınıs Esnaf Odası Başkanı Faruk Atalay, Kasaplar Odası Başkanı Kenan Ejder, ESOB Genel Sekreteri Cüneyt Acır’ın katıldığı görüşmelerde kent esnafının çözüm bekleyen sorunları gündeme getirildi. Başkan Rasim Fırat ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı makamında ziyaret etti.
MÜSTEŞAR ÖZTÜRK’Ü ZİYARET
 Kent sorunlarının tartışıldığı görüşmelerin ardından ESOB heyeti, Erzurum eski Valisi İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sebahattin Öztürk’ün makamına geçti. Erzurum’u yakından tanıyan bir isim olan Sebahattin Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ankara’da ki görüşmelerin esnaflar adına olumlu sonuçlanacağına inandığını belirten ESOB Başkanı Rasim Fırat da, “Esnafımızın sorunlarını bir kez daha Ankara’ya taşıdık ve sorunlarımızın çözümü için destek istedik. Hem konfederasyon hem de ilgili Bakanlıklar nezdinde yaptığımız görüşmeler bir hayli olumlu geçti. Desteklerini bizlere her zaman hissettiren Sayın Bakanımız Efkan Ala ve eski Valimiz Sebahattin Öztürk’ü de ziyaret ederek hasret giderdik” dedi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 MAĞDUR ESNAF
 11 Şubat 2015 Çarşamba 10:12
İYİ GÜZELDE ŞİMDİYE KADAR NEREDEYMİŞLER BEYLER BU KADAR ESNAF BATTIKTAN SONRAMI AKILLARI BAŞLARINA GELMİŞ TOPLU HALDE ANKARADA YEDİ İÇTİ GELDİLER FIRAT VE TAYFASI BU ESNAFIN HAKKI SİZDEN SORULACAKTIR İNŞALLAH
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi