MENÜ
Erzurum 28°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Esnaf kooperatifine kavuştu
Ekonomi
2 Nisan 2012 Pazartesi 13:37

Esnaf kooperatifine kavuştu

Tortum ve Uzundere ilçesinde 10 senedir kapalı olan Esnaf Kefalet Kooperatifi yeniden açıldı ve esnafına kredi verir duruma geldi.

NUSRET DURUR (İHA) - Erzurum’un Tortum ve Uzundere ilçesinde 10 senedir kapalı olan Esnaf Kefalet Kooperatifi yeniden açıldı ve esnafına kredi verir duruma geldi.
2 ay önce yapılan Genel Kurulda Ali Polat, başkan olarak seçildi. Ali Polat, yaptığı açıklamada“10 yıldır kapalı olan kooperatifimiz nihayet açılmıştır ve kredi verir duruma gelmiştir. İlk kredilerimizi de 2 gün içerisinde vereceğiz. Tortum ve Uzundere’de esnafımıza kredi veriyoruz. Kredi Kefalet Kooperatifi bu tarih itibariyle açılmıştır.” şeklinde bilgi verdi.
Kredi Kefalet Kooperatifinin 10 yıl niye kapalı olduğunu anlatan Polat, “Ben esnafımızı düşündüğüm için kendi bütçemden 90 bin TL yatırarak takip oranının çok yüksek olduğu için kapatılmıştı.Şimdi ise kooperatifin takip oranı 0 olarak Tortum ve Uzundere’de esnafımıza hizmete açılmıştır.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi