MENÜ
Erzurum -2°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurumspor rekora koşuyor
Spor
24 Şubat 2026 Salı 00:11

Erzurumspor rekora koşuyor

TRENDYOL 1. Ligde 27’inci hafta karşılaşmaları tamamlandı.

TRENDYOL 1. Ligde 27’inci hafta karşılaşmaları tamamlandı. 29 golün atıldığı haftada 6 maçın galibi ev sahibi ekipler, 4 maçın kazananı ise deplasman ekipleri oldu. Esenler Erokspor, İstanbulspor, Manisa FK ve Keçiörengücü deplasmanda kazanarak haftanın sürprizlerini gerçekleştirdiler.

ZİRVE YARIŞI

Zirve yarışının sürdüğü haftada Erzurumspor 9 haftalık çıkışını sürdürdü. 2025 – 2026 sezonun ikinci yarısında çıktığı tüm maçları kazanan Erzurumspor ligin flaş ekibi olmaya devam ederken, kalan 11 haftalık süreçte tüm dikkatler Mavi Beyazlı ekipte toplandı.

ERZURUMSPOR İLKLERİ YAŞIYOR

TRENDYOL 1.Lig sürecinde tarihinde bir ilki yaşayan Erzurumspor iç saha ve dış saha farkı gözetmeksizin kazanmaya devam ederken, ekipteki oyuncular da ligde gündem oluşturdu. Golcü Eren Tozlu gıpta ile izlenirken Mustafa Fettahoğlu attığı goller ve asistleriyle ligin en fazla konuşulan futbolcuları arasında yer aldı.

MAÇ BAŞINA 2.1 PUANLIK REKOR

Erzurumspor maç başına ortalama 2.1 puan toplayarak, kendi tarihinin de bir ilkini yaşattı. Ligin kalesinde en az gol gören ekibi olan Mavi Beyazlılar 16 galibiyete erişerek, Erzurmspor için yeni bir sayfa açtı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi