MENÜ
Erzurum 24°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
‘Erzurum’u ayağa kaldırdı’
Asayiş
12 Aralık 2015 Cumartesi 15:16

‘Erzurum’u ayağa kaldırdı’

Erzurum’un en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nde bir otomobil bagajının üstüne bırakılan şüpheli çanta emniyeti harekete geçirdi.

Erzurum’un en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nde bir otomobil bagajının üstüne bırakılan şüpheli çanta emniyeti harekete geçirdi.

Erzurum’un merkez Yakutiye ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde bir otomobil üzerine bırakılan siyah çanta polisi alarma geçirdi. Otomobilin bagaj kısmının üzerine bırakılan çanta için çevreyi güvenlik şeridiyle kapatan polis güvenlik önlemi aldı. Bazı vatandaşların güvenlik çemberini aşması sonucu çevredeki esnaflar kartonla önlem almaya çalıştı. Trafiğin kısa süreli kapatılmasının ardından bomba imha ekiplerinin gelmesi beklendi. Daha sonra çantanın yanına gelen bir vatandaş, çantanın kendisine ait olduğunu belirtince polisler şahıstan çantayı açmasını istedi. Açılan çantadan bere, şapka ve giyim eşyaları çıkınca polis ekipleri, “Erzurum’u ayağa kaldırdın” diyerek vatandaşın dikkatli olması konusunda uyardılar. Çantası patlatılmadan yetişen vatandaş polislere, “Allah sizi eksik etmesin. Her yerde hazırsınız” diyerek teşekkür etti. Çanta tutulan tutanağın ardından sahibine teslim edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi