MENÜ
Erzurum -1°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum on ili ağırladı
Eğitim
20 Temmuz 2012 Cuma 17:37

Erzurum on ili ağırladı

Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde Projesi ile Gençlik Treni projesinin ilk bölümü başarı ile tamamlandı. Gezilere Erzurum’dan rekor katılım oldu.

EMRAH AKKAYA
ERZURUM (İHA) - Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde Projesi ile Gençlik Treni projesinin ilk bölümü başarı ile tamamlandı. Gezilere Erzurum’dan rekor katılım oldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bu yıl uygulamaya koyduğu başarılı projelerden Gençlik Treni ve Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde Projesi’ne Ramazan molası verildi. Şu ana kadar Erzurum’dan altı dönem halinde Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde projesi kapsamında Erzurum’dan diğer illere gençlerin gönderildiğini ve Erzurum’a da on ilden öğrencilerin geldiğini belirten Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde Projesi Erzurum Koordinatörü Köksal Kaçmaz, altıncı dönem kamplarını başarı ile tamamlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Genel Müdürlüğün destekleri sonucu, Erzurum’dan gönderdikleri öğrencilerin kontenjanını artırdıklarını ve araç sayısının da arttığına işaret ederek, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Genel Müdürlük yetkililerine teşekkür etti. Toplam dokuz dönem olan bu kampların ve gezilerin altıncı dönemlerinin bittiğine işaret eden Kaçmaz, 7,8 ve 9. Dönem kamplarının ise Ramazan ayı sonunda devam edeceğini ifade etti.
2 BİN 800 KİŞİ KATILDI
Şu ana kadar yapılan Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde Projesi ile Gençlik Treni Projesine 2 bin 800 kişinin katıldığına işaret eden Projenin Erzurum Koordinatörü Köksal Kaçmaz, bu rakamın Ramazan ayı sonrası yapılacak olan kamplarda dört bin 240 kişiye ulaşacağını söyledi. Kaçmaz, “İki proje kapsamında ilimizden bin 50 öğrenci diğer illeri gezme şansı buldu. İlimize ise 10 ilden iki bin 800 öğrenci geldi” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 murat
 22 Temmuz 2012 Pazar 15:19
Bakın bu gezdiriklen öğrenciler sıkı yönetim tarzında gezdiriliyor,çevreyi rahat gezemiyorlar,çevre esnafından alış veriş yapmalarınada izin verilmiyor.sadece tur görevlikleri ve taşımacılar bu işten karlı çıkıyor.önlerinden ve arkalarından giden rehberler alışveriş yapan çocukları müthiş azarlıyor.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi