MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum için 521 proje
Ekonomi
8 Temmuz 2015 Çarşamba 16:57

Erzurum için 521 proje

İl Koordinasyon Kurulu 2015 yılı toplantısının üçüncüsü olan Temmuz ayı toplantısı Erzurum Valiliği toplantı salonunda yapıldı.

İl Koordinasyon Kurulu 2015 yılı toplantısının üçüncüsü olan Temmuz ayı toplantısı Erzurum Valiliği toplantı salonunda yapıldı.

İl Koordinasyon Kurul Toplantısına Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, resmi kurum müdürleri katıldı.

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın başkanlık ettiği koordinasyon kurulu toplantısında Erzurum’daki kamu yatırımları masaya yatırıldı. Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum’da yapımına devam edilen 521 projeden Haziran ayı itibariyle 36’sının bitirildiği, 328 adet projenin devam ettiği, 157 adet projeye ise henüz başlanılmadığını belirtti. Toplam 21 projenin tutarının 3 milyar 500 milyon TL olduğunu kaydeden Vali Altıparmak, projelerin program yılı ödeneğinin ise 716 milyon TL olduğunu ve gelenek ödeneğin 636 milyon TL olduğunu söyledi.

Vali Altıparmak, yatırımların istenilen seviyeye ulaşması için yapılan çalışmalarda kuruluş amirlerinin daha hassas olması konusunda gayret gösterilmesi istendi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi