MENÜ
Erzurum 26°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
‘Erzurum güreş kenti’
Spor
20 Mart 2013 Çarşamba 16:48

‘Erzurum güreş kenti’

Erzurum’da yapılan Genç Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’na en iyi şekilde ev sahipliği yapan Erzurum, yeni büyük organizasyonlara talip olurken, güreş camiası da Erzurum GHSİM’ye teşekkür plaketi verdi.

ERZURUM (İHA) - Erzurum’da yapılan Genç Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’na en iyi şekilde ev sahipliği yapan Erzurum, yeni büyük organizasyonlara talip olurken, güreş camiası da Erzurum GHSİM’ye teşekkür plaketi verdi.
Erzurum’da yapılan Genç Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nın yankıları tüm hızıyla sürüyor. Güreş camiası da Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a organizasyona en iyi şekilde ev sahipliği yapmasından dolayı teşekkür plaketi verdi. Türkiye Güreş Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve 15-17 Mart 2013 tarihleri arasında Erzurum Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan güreşlerin başarılı bir şekilde sonuçlanmasının ardından Güreş camiasının önde gelen isimlerinden İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, Yolspor Antrenörü Yaşar Sifil, Palandöken Belediyespor Antrenörü İlhami Topaloğlu, yardımcısı İsmail Yıldırım ile Güreşçiler ve Güreş Severler Derneği Yönetim Kurulu üyesi Engin Ağgün ile Türkiye Şampiyonu olan Mehmet Erzincanlı ve ikinci olan Kasım Özcan Erzurum GHSİM’yi ziyaret etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile bir süre sohbet eden güreşçiler organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, GHSİM Müdürü Fatih Çintimar’a Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya adına bir plaket sundu.
GÜREŞTE DE ULUSLARARASI ORGANİZASYON İSTİYORUZ
Bir çok branşta uluslararası spor organizasyonlara ev sahipliği yapan Erzurum, güreşte de büyük bir uluslar arası organizasyon istiyor. Bu konuda bir açıklama yapan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Biz her türlü spor organizasyonu Erzurum olarak başarı ile yapıyoruz. İnanıyorum ki, Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya aracılığı ile Erzurum’a bir uluslararası güreş organizasyonu da getiririz” dedi. Bu arada GHSİM Müdürü Çintimar, Erzurum’da yapılan şampiyona boyunca salona akın eden Erzurumlu güreş severleri de kutladı. Çintimar, “Bu salonların tribünlerini doldurduğumuz müddetçe, buraya daha çok şampiyona verilir” dedi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 yasin
 21 Mart 2013 Perşembe 11:36
başarıların devamını dilerim
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi