MENÜ
Erzurum 22°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum’da turizm masaya yatırıldı
Kültür-Sanat
28 Eylül 2026 Pazartesi 15:51

Erzurum’da turizm masaya yatırıldı

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’nun 2026 yılı 3. toplantısı, Vali Aydın Baruş başkanlığında gerçekleştirildi.
 Erzurum'da İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’nun 2026 yılı 3. toplantısı, Vali Aydın Baruş başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıda, Erzurum’un turizm potansiyelinin geliştirilmesi, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin önemi, turizm altyapısının güçlendirilmesi, tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinin daha etkin yürütülmesi ve kentin turizm alanındaki hedeflerine yönelik gerçekleştirilecek çalışmalar değerlendirildi. Erzurum’un turizmdeki mevcut potansiyelinin daha etkin şekilde değerlendirilmesine yönelik görüş ve öneriler ele alındı.
Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda, Erzurum’un turizm altyapısının güçlendirilmesi, tanıtım ve pazarlama çalışmalarının geliştirilmesi ve kentin turizmdeki marka değerinin daha da artırılmasına yönelik çalışmaların sürdürülmesi hedeflendi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi