MENÜ
Erzurum 22°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum'da Sertifikalı Hipnoz Eğitimi başlıyor
Eğitim
21 Ocak 2017 Cumartesi 02:29

Erzurum'da Sertifikalı Hipnoz Eğitimi başlıyor

DİLEK BAYRAK-21 Ocak 2017 – 26 Ocak 2017 tarihleri arasında Sağlık Bakanlığı onaylı "Sertifikalı Hipnoz Eğitimi" düzenlenecek.

Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATASEM) ve Atatürk Üniversitesi Akupunktur ve Tamamlayıcı Tıp Yöntemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATYAM) tarafından 21 Ocak  2017 – 26 Ocak 2017 tarihleri arasında Sağlık Bakanlığı onaylı "Sertifikalı Hipnoz Eğitimi" düzenlenecek.

Atatürk üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Hafta sonu gerçekleşecek olan eğitim programı, günde 10 saat olmak üzere 200 saat verilecek. Eğitim, "Kesin Kayıt" işlemlerini tamamlayan ilk 30 kişi ile sınırlı.

Hedef kitlesinin, doktor, diş hekimi ve klinik psikologlar olduğu eğitimin içeriği, Teorik ve pratik olarak hipnoz eğitiminin yanı sıra bilinçaltının çalışma mekanizmasının ve subliminal mesajların pratik olarak tekniklerle verileceği bir eğitim olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi