MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum’da 415 hafız icazet aldı
Eğitim
17 Ocak 2025 Cuma 07:54

Erzurum’da 415 hafız icazet aldı

Vali Mustafa Çiftçi, Hz. Ali Camii’nin açılışına ve 415 öğrencinin hafızlık icazet törenine katıldı.

Vali Mustafa Çiftçi, Hz. Ali Camii’nin açılışına ve 415 öğrencinin hafızlık icazet törenine katıldı.

 Törende hafızların sevincine ortak olan Vali Çiftçi, hafızlık sürecinin zorluklarına değinerek şunları ifade etti: “415 hafız kardeşimizi gönülden tebrik ediyorum. Bu hayırlı ve mübarek mertebeye erişmeleri büyük bir sevinç vesilesidir. Hafızlarımızı, ailelerini ve hocalarını yürekten kutluyor, Allah’tan sayılarını daha da artırmasını diliyorum.”

 Hz. Ali Camii’nin yapımını üstlenen Ahmetoğulları Grup adına Musa Şimşek’e takdir belgesi takdim eden Çiftçi, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İl Millî Eğitim Müdürlüklerinin hafızlık çalışmalarına verdiği desteğe dikkat çekti.

Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, önceki Dönem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı İdris Güllüce, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Reîsu'l-kurrâ Mustafa Demirkan, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Osman Şahin, ilçe müftüleri, hafızlar, aileleri, hocaları ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi