MENÜ
Erzurum 10°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum KHB’den ‘Doğa Yürüyüşü’
Sağlık-Yaşam
24 Eylül 2014 Çarşamba 16:14

Erzurum KHB’den ‘Doğa Yürüyüşü’

Dünya Ruh Sağlığı Günü nedeniyle Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından ‘Doğa Yürüyüşü’ gerçekleştirilecek.

Dünya Ruh Sağlığı Günü nedeniyle Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından ‘Doğa Yürüyüşü’ gerçekleştirilecek. 12 Ekim Pazar günü yapılacak olan  “Doğa yürüyüşü”ne dileyen herkes katılabilecek. Yürüyüşte yer almak isteyenler 12 Ekim Pazar günü  Saat 08:00 da Büyükşehir Belediyesi önünden kalkacak araçlarla yürüyüşün yapılacağı Palandöken Kent Ormanına taşınacak.
Erzurum KHB’den yapılan açıklamada, Doğa Yürüyüşüne katılacakların Hava koşullarına bağlı olarak yanlarında da küçük bir sırt çantası, 2 adet küçük su, yağmurluk ve bere bulundurmaları ayrıca hava sıcaklığına göre giyinmeleri istendi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi