MENÜ
Erzurum 17°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzincan - Erzurum yolunda sel ulaşımı aksattı
Bölgeden
15 Ekim 2026 Perşembe 16:14

Erzincan - Erzurum yolunda sel ulaşımı aksattı

Erzurum - Erzincan kara yolunun Sansa Deresi mevkisi de sel nedeniyle tek yönlü olarak ulaşıma kapatıldı.
Erzincan’da etkili olan sağanak yağışın ardından Çağlayan beldesindeki Girlevik Şelalesi’nden çamurlu sel suları akmaya başladı. Beldeki restoranlarda su baskınları yaşanırken işletme sahipleri masa ve sandalyeleri tahliye etmeye başladı.
Kentte etkisini sürdüren sağanak, Çağlayan beldesinde hayatı olumsuz etkiledi. Sel sularıyla birlikte Girlevik Şelalesi’nin rengi çamura dönerken, bölgedeki restoranları da su bastı.
İşletme sahipleri, su baskınlarının etkisini azaltmak ve eşyalarını korumak amacıyla masa ve sandalyeleri güvenli alanlara taşımaya başladı.
Öte yandan, Erzurum - Erzincan kara yolunun Sansa Deresi mevkisi de sel nedeniyle tek yönlü olarak ulaşıma kapatıldı. Sürücülerin güzergâhtaki yol durumunu takip etmeleri ve yetkililerin uyarılarını dikkate almaları istendi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi