MENÜ
Erzurum 26°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ege’de cirit fırtınası
Spor
26 Ekim 2015 Pazartesi 13:44

Ege’de cirit fırtınası

Geleneksel Spor dalları federasyonu tarafından Denizli’de gerçekleştirilen atlı cirit müsabakaları 4. grupta Uşak 1 Eylül atlı cirit kulübü finale yükseldi.

Geleneksel Spor dalları federasyonu tarafından Denizli’de gerçekleştirilen atlı cirit müsabakaları 4. grupta Uşak 1 Eylül atlı cirit kulübü finale yükseldi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Toto Spor Kompleksi Geleneksel Spor Oyunları sahasındaki organizasyonunda finale çıkabilmek için 4 takım 3 gün süren müsabakalarda kıyasıya yarıştı. Manisa Selendi Beypınar Cirit Kulübü ile Uşak 1 Eylül Atlı Cirit Kulübünün final müsabakası nefesleri kesti. Uşak Bölgesi Hakemi Osman Yıldırım’ın yönettiği müsabaka da her iki takımda 2 galibiyet ile çıktığı müsabaka da Uşak 1 Eylül Atlı Cirit takımı rakibi Beypınr Atlı cirit spor takımını 5.5, 0.5 yenerek İlk 4 takım arasına girerek İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası finallerine katılmayı hak etti. 3. maçında ise Uşak Karun takımı at ve sporcuları müsabaka devam ederken eksik kalmaları sonucu hakemler tarafından iptal edildi. Bu sonuçla Erzurum Korkut Ata Atlı Cirit takımı hükmen galip ilan edilerek 3. oldu. Manisa’yı temsil eden Selendi Beypınar takımı ile Uşak 1 Eylül takımlarının oynadığı müsabakaya Selendi’den yoğun katılım oldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi